събота, 28 април 2012 г.

Нов закон или пристъп на законодателно умопомрачение?

                           Как "калинките" пишат закони..  

 

   Предстои гледането в Народното събрание на законопроект за нов Закон за детето, на който повече ще му отива работно заглавие - Закон против българското семейство! Безпрецедентен по своя антинароден характер, този бъдещ закон има за цел на разгради окончателно остатъците от духовна ценностна система у българската нация. Трескавата подготовка на крайно обтекаеми, хлъзгави и некомпетентно формулирани (а може би напълно преднамерено) понятия и термини в текста на проектозакона говорят единствено за срочна поръчка от външни фактори, провеждана под носа на дремещата, безхаберна и упоена от "успехите си" самовлюбена държавна администрация и парламентарно мнозинство.

 

          Няколкото развихрили ли се млади, хиперактивни държавни чиновнички от Агенцията за защита на детето, се задъхват една през друга да обясняват в пространни интервюта, предоставени им от сервилните медии, колко "модерен и актуален" (какви думички само) ще бъде новият закон, колко силно ще ускори развитието на българските деца, според тях безнадеждно изостанали в това отношение и ще разшири до непознати "параметри" техните права.
          Престъпното и безотговорно отношение на тези псевдо ковачи на нови, безумни закони явно не знае предел, тъй като те старателно са се погрижили да затрият и най-малък полъх на намек за правото на истинските родители дори и да дръзнат в мисълта си да възпитават или въздействат на собствените си деца!
          След явния провал на държавната администрация да реши проблемите на децата без родителска грижа, тя насочва хищнически поглед към децата в семействата, за да разруши окончателно и без това крехките устои на традиционно българските семейни ценности.
          Но нека хвърлим поглед върху това какви права смята държавата да си въздаде, за да изпълни поставената й поръчка за доунищожаване на българската национална идентичност не само в социален аспект, а и в семейната клетка:

1. Ще консултира детето ви БЕЗ ВАШЕ ЗНАНИЕ по психологически, медицински и правни въпроси по всяко време и без оглед възрастта на детето;
2. Ще представлява детето ви, ако и/или когато то ПОЖЕЛАЕ ДА ВИ СЪДИ, винаги когато то реши, че ВИЕ, СОБСТВЕНИТЕ МУ РОДИТЕЛИ, КОИТО СТЕ ГО СЪЗДАЛИ И ОТГЛЕДАЛИ, уж нарушавате правата му, а след навършването на 14 г. може да ви СЪДИ и ЛИЧНО!
3. Децата ще бъдат задължително обучавани от МОН още от детската градина как се прави секс и аборт (важното било да бъде "безопасно"), като при това ще му осигурява закрила срещу дискриминация, заради евентуалната му различна сексуална ориентация!
4. Ще бъде ЗАБРАНЕНО на родителите да оказват каквато и да е била форма на принуда върху децата, за да можели те "свободно" да формират своите възгледи извън семейството, при това родителите са длъжни да толерират различията, доста абсурдно, нали?
5. Ще се инспектира неограничено по всяко време вътре в семейството как родителите възпитават децата си и ако това не се хареса на някой малоумен или свръхамбициозен държавен чиновник, той може да даде предписание, че вие сте във "вреда на неговото развитие" или "се уронва достойнството на детето", или сте "против най-добрия ??? му интерес", или не му се осигурява "най-високият достижим стандарт", или не осигурявате добро "емоционално развитие" и прочие идиотски и двусмислени формулировки, вследствие от което започва бърза извънсъдебна процедура по отнемане на родителски права и даване на детето на приемници или осиновяване у нас или в чужбина.
6. В горния случай биологичните родители са длъжни да заплащат разходите по отглеждането на детето на новоизлюпените квазиродители - приемниците, които ще бъдат избирани от вездесъщите държавни "служители" от съответната раздута администрация, по всяка вероятност структура на АЗД към социалното министерство.

        Този закон ще създаде, а явно това е една от основните му цели, безпрецедентни условия за изнудване, клевета, корупция, трафик с деца и дори политически репресии, толерирани от държавната машина. Но най-важната задача е категорична - пълно разграждане устоите и темелите на българското семейство и хилядолетната българска нация!

         Поднасям най-официални извинения, ако прочетеното по-горе е предизвикало гадене или повръщане у четящите го!

Димитър Хаджидимитров

Няма коментари:

Публикуване на коментар